Porsche пуска ограничено издание на … сладолед (Снимки + Видеопремиера)

0
152

В чест на Националния ден на сладоледа на 17 юли, Porsche поръча ограничено издание на сладолед, вдъхновен от класически цветове, които също се удвояват като аромати. 

Сладоледите са направени от Pretty Cool Ice Cream, магазин в Чикаго, Илинойс. Ще бъдат налични пет вкуса, включително Mint Green (бисквитки и сметанов сладолед с обвивка от зелен бял шоколад), Strawberry Red (сладолед с крема сирене с ягодова червена обвивка), Macadamia Metallic (печен сладолед от макадамия с искрящ цвят на макадамия металик шоколадова обвивка), Frozen Berry Metallic (черен малинов сладолед с искряща рубинена шоколадова обвивка в цвят на замразени горски плодове) и Lime Gold Metallic (ключов сладолед за пай от лайм с искряща карамелена обвивка в цвят лайм злато).

„Това беше забавен проект и се надяваме, че ще предизвика усмивка, точно като персонализираните цветове, налични на всички наши автомобили. Наистина смятахме, че няма много неща, по-готини от един от нашите специални цветове за вашето мечтано Porsche, но този сладолед може просто да има този ритъм“, каза Айеша Кокър, вицепрезидент по маркетинга на Porsche Cars Северна Америка. „Pretty Cool Ice Cream са също толкова педантични и страстни, колкото и ние, за получаване на правилния цвят – и на всичкото отгоре те са измислили вкусни вкусове, които да съответстват. Надяваме се, че феновете и ентусиастите на Porsche от всички възрасти ще се насладят на леда крем, колкото и да обичаме да го създаваме!“

Ще трябва да сте в Чикаго на 17 юли, за да получите поп. Те ще се продават в Lincoln Park на Pretty Cool Ice Cream (709 West Belden). Ако ги пропуснете на Националния ден на сладоледа, единственото друго място, където можете да ги опитате, ще бъдат ексклузивните събития на Porsche по-късно тази година.

 

 

 

autozona.bg

Comments are closed.

You cannot copy content of this page