Magna ще произвежда напълно автономни роботи за доставка на Cartken в САЩ

0
77

Глобалният производител Magna International ще произвежда автономни роботи за доставка за базираната в Силиконовата долина компания за роботика Cartken. Роботите се изграждат в съоръжение на Magna в Мичиган и скоро ще предлагат автономни доставки на фирми по целия свят.

Magna International ($MGA) е един от най-добрите производители в света на автомобилната мобилност. Компанията е произвела над 3,7 милиона превозни средства в тридесет различни модела за 10 различни клиенти на OEM, включително Ford, Rivian и GM. Тази есен Magna ще започне производството на водещия EV на Fisker Inc., Ocean.

Тъй като цялата автомобилна индустрия бързо се насочва към изцяло електрически модели, Magna последва примера, разработвайки всичко от електрифицирани силови механизми до кутии за батерии и ADAS системи. Като се има предвид това, има много усъвършенствани технологии, които Magna разработва и внедрява сама, които се отнасят не само за света на автомобилите, но и за напредналата мобилност като цяло.

Magna International описва себе си като 65-годишен стартъп и не е станал най-големият производител в Северна Америка, като просто е изграждал автомобили за OEM производители. Magna се стреми да подпомогне развитието на нова мобилност, като помогне за решаването на днешните предизвикателства по устойчив начин.

Това е огромна причина, поради която споразумение за изграждане на автономни роботи за доставка за Cartken има много смисъл.

Comments are closed.

You cannot copy content of this page