HBO Max пусна приложение, с което можете да отгледате собствен дракон (Видео)

0
98

На 22 август стартира излъчването на сериала „Домът на дракона“, който ще зарадва почитателите на „Игра на тронове“ с още истории в познатата вселена, което е чудесен повод за HBO Max да предложи в България едно специално мобилно приложение. То се казва House of the Dragon: DracARys, разработено е от The Mill и вече е достъпно за изтегляне в магазините за приложения на Apple и Google.

С приложението, което ползва добавена реалност, феновете ще могат да излюпят и отгледат свои виртуални дракони. Всеки дракон е уникален, благодарение на грижите на своя собственик и докато расте, ще разкрива повече за причудливите създания, описани в книгите на Джордж Р. Р. Мартин. Потребителите също ще научат валирийски думи от „Домът на дракона“, за да управляват своя дракон с гласови команди.

Предвидено е отгледаните до зряла възраст дракони да преминат на второ ниво в приложението и да са видими и за други потребители, които ще могат да взаимодействат с тях. В разработката на приложението са използвани игровия двигател Unity и технологията Lightship на Niantic, с въздействащ звуков дизайн от базираното в Лондон студио Factory.

От 22 август новите епизод на „Домът на дракона“ ще са достъпни всеки понеделник още от сутринта в HBO Max и от 21:00 часа по телевизионния канал HBO.

mobilebulgaria.com

Comments are closed.

You cannot copy content of this page