BMW заменя Audi като спонсор на Реал Мадрид?

0
85

Audi е основен спонсор на Реал Мадрид от 2003 г., но Четирите пръстена вече няма да се свързват с испанския футболен отбор от 1 юли. Срещите, проведени в края на миналата година за удължаване на сътрудничеството, пропаднаха и настоящият договор изтича на 30 юни. MARCA съобщава, че основният съперник на Audi BMW ще заеме мястото си от началото на следващия месец.

Предполага се, че официалното съобщение е планирано за следващата седмица и това също трябва да означава, че играчите на Реал Мадрид ще получат различни автомобили на BMW Group. Междувременно регионалният сайт за пресата на автомобилния производител споменава, че двете страни са постигнали споразумение с цел „разработване на различни инициативи в областта на устойчивостта в различните й аспекти“.

Въпреки това за момента няма дума за това, че BMW ефективно спонсорира Реал Мадрид. Ето извадка от прессъобщението: „С този съюз, който влиза в сила от 1 юли, двете институции ще работят заедно върху ценностите на спорта, уважението към околната среда и разнообразието чрез действия в различни области, които ще бъдат съобщени скоро ”

Comments are closed.

You cannot copy content of this page