Чисора спечели със съдийско решение над Пулев в тежък реванш (ВИДЕО)

0
119

Дерек Чисора беше аутсайдера на букмейкърите, а повечето хора смятаха, че той ще се оттегли след този реванш с Кубрат Пулев. Но Чисора направи изненадата в Лондон, отбелязвайки може би най-добрата победа в кариерата си на 38 години

Припомняме, че Пулев победи Чисора също със съдийско решение в Хамбург, Германия, през 2016 г., битка, която безспорно беше доста ясна победа на Пулев. Но снощи Чисора изненадала Пулев с това колко беше активен, какъв натиск оказваше и колко непреклонен беше.

Сега, за да бъдем честни, много от това, което направи Чисора, технически не беше законно. Реферът Маркъс Макдонъл обаче беше доста снизходителен от самото начало, не забелязваше ударите с глава на Чисова, издавайки повече предупреждения на Пулев, отколкото ще видите за всичкитет осем битки през тази боксова вечер.

Накратко, не беше красиво, но беше груба физическа битка, от каквато Чисора се нуждаеше, за да победи 41-годишния Пулев, който остана спокоен през цялото време, но така и не влезе в ритъма, от който се нуждаеше в атака.

Comments are closed.

You cannot copy content of this page