Честито на печелившите *

0
1102
Срочно до Радев и Борисов.
Основанията да бъдете подведени под съдебна отговорност за държавна измяна, защото сте пренебрегнали заключенията на специалните служби и сте действали на „своя глава“ в случая с Турски поток, току що получиха потвърждение. На 17 септември т.г. нидерландския регулатор отнема лиценза на компанията Южан поток БВ, която е собственик и експлоатира проекта Турски поток, с което всички договори със западни компании за поддръжка на този газопровод /морската част в Черно море/ отпадат. С което вероятността от тотално прекратяване на газоподаването при авария нараства експоненциално, тъй като няма кой да замести западните компании – поддръжката е изключително високотехнологична.
Да поясна, защото може и да не разберете. отнемането на лиценза от Холнадия, означава, че компанията не може да оперира на територията на ЕС.
Това, което не казахте на българските граждани, когато наредихте да влезем в този дълг и за построим този газопровод, е само защото вие – Радев и Борисов, сте дали лични гаранции на Путин !?! за завършването на газопровода.
Въпрос е на време кога газоподаването през Турски поток ще спре, а заедно с него вашия любим Орбан ще изпадне в несвяст, защото резервния вариант през Украйна също не работи.
И тогава – равносметка на „гениалността“ на двамата ни топ ръководители – плащанията на Газекспорт към Булгартрансгаз спират, но не спират плащанията по дълга на Балкански поток. Това за което предупреждавах, че Булгартрансгаз може да изпадне в състояние на неплатежоспособност заради личните ви гаранции към Путин.
Очаквайте подобно развитие и по казуса Лукойл. Дерогацията дерогация, но войната между Русия и Запада е вече открита.
И накрая – знаете ли колко струва оборудването на Ростатом, което е на площадката на АЕЦ „Белене“. Нула. Никакъв шанс Росатом да получи право да работи на територията на ЕС.
Честито, на Първанов, на Овчаров, на Станишев, на най-главния от тях Борисов, на Радев – на всички радетели на енергийното ни обвързване с Владимир Путин. Не е като да не съм Ви предупреждавал.
Дойде време за плащане на сметките. Вие, своето си го прибрахте и тънете в разкош.
На 2 октомври ще прехвърлите сметката на всички избиратели. Защото те нямат вашето богатство, нямат вашите скъпи къщи, сметки в банки, скъпи коли, охолен живот, кюлчета в чекмеджета, хотели. Имат само високи лихви и кредити, които трябва да плащат.
Честито на печелившите.
* Заглавието е на varnalive.bg

Comments are closed.

You cannot copy content of this page