Спечелихте изборите, с ортаците имате мнозинство. Успех. Избирателите ви чакат да ги залеете с рог от изобилие и сигурност*

0
138
Толкова е прозрачен Борисов, че чак е скучен. Как така ДПС и Възраждане бяха приемливи аркадаши за да свалят евроатлантиците от ПП и ДБ, пък сега е някак неудобно да управлявате с ДПС, Възраждане и Янев? Пък тези, които свалихме, сега са първи „съюзници“? Значи имаме едни съюзници за вътрешни цели, и други за международни!?
Как така Слави Трифонов е лошия, пък свалихте Петков именно с него и ИТН друго не правеха освен да громят ПП?
Точно отговорникът за войната в Украйна Борисов ще гради правителство на евроатлантическа основа за да помага на Украйна? Все пак и демагогията трябва да има някакъв предел, нали? Къде беше евроатлантика Пленвелиев да вкара малко разум у Борисов когато се договориха с Решетников и Бабаков да предадат интересите на България?
Къде бяха всичките тези ГЕРБ юнаци, когато България загуби близо милион души по време на тяхното управление?
И как точно ще пребори инфлацията, като приеме финансовата част от ПП? След като родната ни инфлация, която е двойна на европейската има съществен компонент пленените институции и корупцията, чийто жив паметник е именно Борисов?
И как точно ще прави съдебна реформа, без да махне Гешев?
Сега да се подготви за следното – ПП и ДБ да ги забрави. Мисля също, че и БСП ще трябва да забрави след днешните интервенции.
И няма как да избяга от отговорност след като има гласовете за да направи правителство. И да не се прави на „дръж ми шапката“, по отношение на гласовете на Възраждане, след те са изцяло негов проект, който Борисов през Кралев контролира отвсякъде. Нали с тях координираха атаката срещу правителството на Петков.
Чакам да падне цената на бензина и дизела на 2 лева. Това като начало. След това чакам да не се бави, ами да формира правителство.
Да е ясно – успяха с ИТН да разпилеят и да уморят протестната енергия. Малко трудно ще се получи този път. Да, отрезвяването на българските избиратели ще премине през още едно правителство на ГЕРБ, което да демонстрира цялата „прелест“ на тяхното управление – и умението да борят инфлацията, и да договарят газ /още чакаме и този газ от Черно море, с който щяхме да залеем региона/. И несъстоятелност на Вярата, че Борисом може и иска не личния си келепир, а народното добро.
Къмон, не губете време. Спечелихте изборите, с ортаците имате мнозинство. Успех. Избирателите ви чакат да ги залеете с рог от изобилие и сигурност.
*Заглавието е на varnalive.bg

Comments are closed.

You cannot copy content of this page