Пълни глупости *

0
151
Днес Бойко Борисов приличаше на Тодор Живков на 10 ноември.
Удивително неадекватен и видимо притеснен. Говореше по-несвързано от обикновено. Предлагаше коалиции наляво и надясно, в които да участва не като лидер, а като обикновен човек, но с огромен опит. Очевидно Борисов вече е разбрал, че това, което стана на 02.10.2022г. всъщност е „Пирова победа“, от която ще се върне в Банкя сам.
След като мозъчния тръст на ГЕРБ преодоля първите няколко фази на скръбта, от партията стартираха операция по спасяването на редник Бойко. Планът им отвежда Борисов до участие в нова изпълнителна власт или до пенсионерски рахат, далеч от съдебна разправия.
Очаквано Бойко Борисов влезе в тона на несвободните медии и платени, тържествуващи анализатори, които последните два дни натрапчиво подбутват „Продължаваме Промяната“ към “евроатлантически” съюз с ГЕРБ +ДБ.
Борисов е готов да се правят “исторически компромиси”, опаковани под формата на ,,експертен кабинет“, уж за спасението на България. Всичко това обаче, е с една единствена цел, да бъде спряна борбата с октопода, който той създаде. Октоподът, откраднал живота ни, убил всяка надежда на хората за възмездие и справедливост, а децата ни превърна в емигранти. Обърка представите за достоен живот, за радостта, реализацията, честността и успеха чрез знания и умения.
Човекът, който свали последното редовно правителство, заедно с ДПС, под предлог, че води неефективна икономическа и финансова политика, днес твърди, че я подкрепя!
Това е върха на наглостта и цинизма. Всъщност, Бойко днес беше готов да подкрепя всичко. Остана само космическата програма на Слави, за да е пълен циркът.
Борисов иска само едно нещо и това е да използва ПП като ,,прах за пране“ за беззаконието и корупцията на ГЕРБ.
Единственият изход за излизане от политическата криза, е безвъзвратното оттегляне на Бойко Борисов от политическия живот на страната и пълно разследване на почти 12-годишното му управление. Всичко друго е като анализ на Алгафари, а именно „Пълни глупости“.
* Заглавието е на varnalive.bg

Comments are closed.

You cannot copy content of this page