Connect with us

Политика

Простакът си остава простак *

Публикувано преди

на

Насилникът си остава насилник.
Простакът си остава простак.
Милиционерът си остава милиционер.
Колко трябва човек да е нагъл, че да прекъсне пресконференция на парламентарна група в сградата на Народното събрание?
При всичките им лъжи, при всичките им манипулации, при всичките им глупости, никой не е прекъсвал с просташки крясъци тяхна пресконференция. Никой. Защото никой не е като тях.
Цялата деградация на държавата, забавянето на всички процеси, загубата на време, всичко се дължи само на един прост факт: Насилниците не искат да си ходят. Съсипват всичко. Крещят, лъжат, заплашват. Само и само да уплашат нормалните хора, само и само да откажат нормалните хора от управлението. За да се върнат на власт. Нищо друго не ги интересува, готови са на всякаква простащина, готови са да се унизяват като истерични насилници, само и само да се върнат на власт.
Политически терористи, взели целия народ за заложник. И не ги интересува колко още ще разсипят държавата.
Надявам се повече хора да видят този позор, за да си знаят, преди да решат как ще гласуват следващия път.
Спокоен ден!
* Заглавието е на varnalive.bg

Продължи с четенето

Политика

Норвегия ще дари шест изтребителя Ф-16 на Украйна

Published

on

Снимка: БТА

Норвегия ще дари шест самолета Ф-16 на Украйна, съобщи всекидневникът „Верденс Ганг“, цитирайки изявление на норвежкия премиер от срещата на върха НАТО във Вашингтон, предаде Ройтерс.

Доставката на бойните машини ще започне още тази година, допълва, цитирайки норвежкия премиер Юнас Гар Стьоре, съобщи БТА.

„Норвегия реши да прехвърли шест изтребителя Ф-16 на Украйна на безвъзмездна основа. Планираме доставките да започнат през 2024 г.“, цитира „Верденс Ганг“ думите на премиера.

Продължи с четенето

България

ДПС ще опита да състави правителство с втория мандат

Published

on

Официална страница на ДПС във Фейсбук
ДПС все пак ще опита да състави правителство с втория мандат. Това стана ясно след заседание, в което участваха част от депутатите  на парламентарната група, свикано от председателя ѝ Делян Пеевски.
Народните представители, подкрепящи почетния председател Ахмед Доган, решиха да не участват в заседанието, предаде БНР.

„От медиите видяхме, че няма желание за втория мандат, но въпреки всичко ние сме длъжни към нашите избиратели“, каза председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски, който обяви решението на парламентарната група да изпратят писма до останалите проевропейски партии за разговор за втория мандат.

Продължи с четенето

Политика

САЩ и Германия са основните противници на присъединяването на Украйна към НАТО

Published

on

Снимка: POLITICO

САЩ и Германия са основните противници на присъединяването на Украйна към НАТО, каза френският президент Еманюел Макрон преди срещата на върха за 75-годишнината на алианса във Вашингтон, предаде ДПА.

Макрон обърна внимание на „силната опозиция“ на САЩ и Германия за евентуална покана към Украйна да се присъедини към северноатлантическия алианс, съобщи БТА. „В крайна сметка решението за покана на Украйна да се присъедини към НАТО ще бъде взето от съюзниците“, заяви той.

Френският президент припомни също и раздразнението на Киев от липсата на такава покана на предишната среща на върха на НАТО в литовската столица Вилнюс. „Украинците бяха доста раздразнени, когато стигнаха до извода, че вратата е отворена, но не чак дотолкова. И мисля, че сценарият за срещата на върха във Вашингтон е същият“, добави Макрон, попарвайки по този начин индиректно украинските надежди.

Продължи с четенето

ПОПУЛЯРНО

You cannot copy content of this page