От 3 юни Улицата на готвачите готви „Зелена революция“ във Варна

0
107
  „Българска Стрийт Фууд Асоциация” и „Улицата на готвачите” готвят „Зелена революция“ във Варна. Фестивалът на вкусната храна ще се проведе от 3 до 12 юни в пространството около сцена „Раковина” – Морска градина, гр. Варна. 
  „Зелена Революция” е победител в конкурса на Сдружение „За Земята” – София (член на най-голямата международна мрежа „Приятели на Земята” (Friend of the Earth)), по европейския проект „ Clim Act ”, „ За климатична адаптация и устойчив на живот ”.
Целта на събитието е да насочим вниманието към екологичните проблеми и към решенията им, представяйки приложими в ежедневието практики за устойчив начин на живот, насочени най-вече към младите хора.
💬Очаквайте много важни и #интересни дискусии, творчески и #еко #работилници от екоорганизации от цялата страна, които ще ни представят полезни демонстрации и алтернативни решения за опазване, подобряване и изграждане на околната среда и на човешкото здраве. 🌱
   За доброто настроение и за хубавите емоции ще се погрижат разнообразните ни #спортни инициативи, #йога класове, семейни ретро #игри, състезания, #танцови формации, а през уикенда очаквайте и много #музика на живо от специалните ни гости. На 04.06.22 към мероприятието ще се присъедини и инициативата „България играе”.
    И какво е едно важно събитие без вкусно #хапване?
  В шатрите на „Улицата на Готвачите” новите ни кулинарни звезди ще демонстрират своите професионални умения и ще ни предложат различни интерпретации на популярни в целия свят #ястия, както и богато #вегетарианско и #веганско #меню!Съорганизатор на събитието е „Фермерски Пазар – Варна”.
   Верни на традицията, която сме създали през годините, ще проведем и редица #благотворителни #мероприятия, а събраните средства ще бъдат предоставени за изграждане на „Център за хипотерапия за работа с деца със специални потребности” в град Варна , който ще бъде и единствен в България.
Заповядайте да се информираме и да се забавляваме заедно!
Нека с колективно съзнание и с общи усилия превърнем „Зелена Революция” в едно от най-големите еко събития в България, а опазването на Природата – в приятен повод за хубави срещи и за забавления на открито!
  Очакваме Ви от 03.06 до 12.06.22 на една от най-любимите ни локации във Варна – пространството около сцена „Раковина” в Морска градина! Повече за събитието можете да научите в социалните мрежи.

Comments are closed.

You cannot copy content of this page