Нарру в Лондон с номинация за най-добър ресторант и най-добро обслужване

0
241

Ресторантът на българската верига Нарру в Лондон е сред номинираните от престижната организация British Restaurant Awards и то, в две категории – за най-добър ресторант в Лондон и за ресторант с най-добро обслужване в цяла Англия.

Нарру Лондон е сред 13-те номинирани за най-добър ресторант на британската столица, избран от над 20 000 заведения, колкото са ресторантите в Лондон  според последната статистика.  Заедно с това Нарру Лондон се състезава и с 9-те най-добри ресторанти в цяла Англия в категорията за най-добро обслужване,  номиниран сред 123 395 заведения.

Британските ресторантьорски награди са сред най-престижните в областта си, а сред номинираните за 2022 година са световноизвестни шеф готвачи, удостоени със звезди Мишлен, като Джейми Оливър, Гордън Рамзи, Леви Руутс, Симон Ример и други. Сред номинираните ресторанти се открояват  имената на институции в добрата кухня в световен мащаб като Дорчестър на Ален Дюкас, ресторант Новиков, ресторантът на Гордън Рамзи, както и на хотел Риц в Лондон, Гаврош и ресторант Савой.

Нарру Лондон отвори врати на една от най-престижните локации в Лондон – Пикадили Съркъс в началото на 2020 година, белязана от първата и най-тежка вълна на пандемията и строгите противоепидемични мерки, включващи повсеместни локдауни.

Въпреки трудния старт, заведението  успява да се наложи на една от най-конкурентните кулинарни сцени в света и след разхлабването на мерките бързо се превръща в един от най-посещаваните ресторанти в Лондон, където всеки ден могат да се видят опашки от чакащи пред вратите му.

Бизнес моделът

е абсолютно същият като на всяко от 22-те Нарру заведения в България. Всички ястия, които се сервират в Нарру Лондон, се разработват в лабораторията на Нарру в България като единствената разлика е, че се тестват не само от български фокус групи, но и от англйски. Голяма част от екипа, който работи в Нарру Лондон, също е от българи, спазващи изцяло познатия Нарру стандарт за обслужване, което е и основната причина да получи номинация и в тази категория.

Дали Нарру Лондон ще стане ресторант на годината в Лондон и ресторант с най-добро обслужване в Англия зависи от това колко клиенти ще гласуват за него до 5-ти септември 2022 година. Затова екипът на веригата разчита на всички българи, които обичат Нарру,  да дадат своя глас български ресторант да стане ресторант на годината в Лондон в конкуренция със световноизвестни имена в бранша. И уверява, че гласът им ще бъде честен дори да не са посещавали ресторантът в Лондон, защото Нарру стандартът е един и същ навсякъде.

Можете да гласувате България да има най-добър ресторант в Лондон на сайта http://www.britishrestaurantawards.org/ до 5-ти септември. Всеки глас има значение!

manager.bg

Comments are closed.

You cannot copy content of this page