Наглост: Варненските депутати от ГЕРБ питат защо не се строи АМ Черно море?!?

0
673

Ако има класация за наглост, то депутатите на ГЕРБ от Варна ще я спечелят без никаква конкуренция. За какво става въпрос?

Вчера варненските депутати на ГЕРБ на специална пресконференция заявиха, че са отправили запитване към служебния министър какво се случва с АМ Черно море. От това по-голяма наглост – здраве му кажи. Цели 12 години същите тези депутати не направиха абсолютно нищо за АМ Черно море. Докато в Бургас лека полека АМ Черно море стигна до Слънчев бряг, то от северна страна за всичките тези години не само няма положен и един метър асфалт, а дори не беше избрано трасе по което ще минава магистралата и да се започнат процедури по проектиране. За пълното безхаберия на доскоро управляващите от ГЕРБ говори и това, че 12 години не успяха да асфалтират Аспарухов мост.

Всъщност Варна имаше огромен шанс за развитие след като 12 години местната, изпълнителната и законодателната власт бяха в ГЕРБ. За това време можеше не само да се направи индустриална зона, да се ремонтира Аспарухов мост, а и да се постои втори мост и да се започне строителството на АМ Черно море. ДА,  ама НЕ, както казваше един известен тв говорител.

Лошото е, че уж реномирани варненски медии пишат това, което им спуснат от ГЕРБ и не смеят да ги питат защо 12 години са спали и нищо не са направили. Варна няма нито една цяла магистрала стигаща до нея, няма индустриална зона, няма инвестиции, презастроена е и е потънала в мръсотия, а вината за това е само и единствено на същите тези депутати от ГЕРБ.

Comments are closed.

You cannot copy content of this page