Морските градини във Варна и Бургас сред най-красивите в цял свят

0
525

Обществените градини и паркове са едно от най-приятните и привлекателни места в градовете. Далеч от суматохата, те са източник на спокойствие и място за размисъл и приятни разходови. Градските градини ни обгръщат в зеленина, а пътеките им често причудливо се извиват, водейки към обособени зони за почивка. Представете си сега добре замислен ландшафтен дизайн, природни красоти и шум на вълни. Вероятно това са харесали много хора из цял свят, за да определят морските градини на Варна и на Бургас като едни от най-красивите.

Сайтът HouseFresh анализира ревютата в Tripadvisor на близо 1000 градски градини и открива кои от тях са се харесали най-много на туристите, за да ги опишат като “красиви”. Методологията включва анализ на данни за най-красивите градини в света, определени като такива от посетителите на сайта.

Няколко заключения: Gardens by the Bay в Сингапур е най-красивият обществен парк в света. Той е определен като “красив” в TripAdvisor 12 384 пъти. Седем от 20-те най-красиви градски парка в света са в Европа. Bellagio Conservatory & Botanical Garden е най-красивият обществен парк в САЩ с 5 706 споменавания. Luxembourg Gardens във Франция е най-красивият градски парк на Стария континент – с 6 818 споменавания.

Морската градина във Варна е спомената като “красива”  6155 пъти.

 

profit.bg

Comments are closed.

You cannot copy content of this page