Каменица Фен купа ще се проведе в Русе този уикенд

0
81

Каменица Фен купа пристига в най-големия български град по поречието на река Дунав – Русе. Седмата среща от турнира за любители от сезон 2022 ще се проведе на 23 и 24 юли на спортен комплекс „Дунав“. До момента участие са заявили 68 отбора, които ще покажат своите футболни умения.

Първите мачове на седмия от общо осем регионални турнира започват в събота сутрин и продължават до 20.50 часа. През следващия ден ще се проведат осминафинал, четвъртфинал и полуфинал, а след това от 14.30 часа ще се изиграе и финалният мач, на който ще се реши кой ще бъде регионалният победител на Каменица Фен купа за Русе. На спортния комплекс в неделния ден като специални гости ще присъстват и големи футболни имена – легендите на Дунав (Русе) Сашо Тодоров и Ешреф Сулейманов, както и Димитър Димитров, председател на Областния съвет на БФС-Русе.

Всички срещи на любимия на малки и големи фенове турнир Каменица Фен купа се провежда в два кръга – регионални турнири и национални финали. Регионалните турнири се провеждат от месец май до юли в 8 града у нас – Благоевград, Бургас, Варна, София, Велико Търново, Пловдив, Русе и Враца. Големият финал бъде в Пловдив на 10 и 11 септември.

Българска асоциация мини футбол (БАМФ), спортният бранд на Христо Стоичков H8S и италианският производител на спортни облекла и екипировка Givova са официални партньори на инициативата. За победителите в Русе са осигурени специални спортни комплекти от марката H8S Hristo Stoitchkov.

Последният турнир преди големия финал е планиран да се проведе във Враца на 30 и 31 юли. Входът за всички събития е свободен.

 

БТА

Comments are closed.

You cannot copy content of this page