Дарт Вейдър заплашва Ню Йорк от невероятен 3D билборд (ВИДЕО)

0
111

Dysney+ подкрепя най-новата поредица от сагата Star Wars „Oби Уан Кеноби“ с уникален триизмерен билборд в Ню Йорк.

Туристи и местни жители, намиращи се в района около Таймс Скуеър в Ню Йорк, бяха изненадани от Дарт Вейдър, който заплашително държи триизмерния си червен светлинен меч на огромен дигитален билборд. Активацията е част от рекламната кампания на Disney+ за най-новия сериал от поредицата Star Wars „Оби Уан Кеноби“, който стартира в платформата в края на май тази година. С напредването на излъчването на епизодите от сериала, чийто финал трябва да излезе на 22 юни, и въпреки високата му гледаемост, Disney+ продължава да го промотира активно.

Историята в „Оби Уан Кеноби“ започва 10 години след събитията от „Междузвездни войни: Епизод III – Отмъщението на ситите“. Хейдън Кристенсен се завръща в ролята си на Дарт Вейдър, за първи път, след като приключи работата си по „Междузвездни войни: Епизод III — Отмъщението на ситите“, присъединявайки се към Юън Макгрегър, който също се завръща в своята емблематична роля като титулярния учител джедай. След кратката му първа поява в края на епизод 2 на новия сериал, Дарт Вейдър наистина се завръша в „Оби-Уан Кеноби“, епизод 3, когато се сблъсква с бившия си майстор джедай за първи път след сблъсъка им на Мустафар. Сега, когато лордът на ситите най-накрая се завръща в Междузвездни войни, Disney+ се възползва от популярността му, като го поставя и в центъра в най-новата си маркетингова кампания.

Активацията на Таймс Скуеър е сътрудничество между OLEDSpace и компанията за визуални ефекти ILM, която е основана от Джордж Лукас.

Comments are closed.

You cannot copy content of this page