В понеделник от 12.30 ч. инициативата “Граждански омбудсман“ внася жалби за безотговорното управление на Община Варна

0
119
Протестно внасяне на жалби за безотговорното управление на Община Варна
Скъпи варненци,
🟢 Инициативата “Граждански омбудсман“ достигна кулминацията си. Благодарение на стотиците граждани, които застанаха зад нея с имената и подписите си, вече можем да внесем вашите жалби в Община Варна!
В последните 2 месеца работихме неуморно, за да опишем всички ваши сигнали. Те са справедливо изражение на вашето разочарование от миналото и надежда за бъдещето.
✅ В рамките на инициативата събрахме над 350 сигнала, които окомплектовахме в 9 колективни жалби, групирани по кварталите:
➡️ Левски
➡️ Чайка
➡️ Изгрев
➡️ Бриз
➡️ Младост
➡️ Пчелина
➡️ Виница
➡️ Център
➡️ Чаталджа
Сега е време да запознаем нехаещата администрация на града с истинските проблеми на варненци. С разбитите като след война улици, с рушащите се от безстопанственост тротоари, с абсурдните предизборни ремонти, с тънещите в мизерия квартали, с опасните за здравето на децата ни площадки.
❗ Призовавам всеки един варненец, независимо от това дали е подал сигнал, споделил възмущение, или просто търсещ отговорност от кмета Портних, да се присъедини към протестното внасяне на жалби в Общината в 👉🏻 понеделник, 11 септември от 12:30 часа. 👈🏻
🟢 От своя страна обещавам, че това не е краят на инициативата „Граждански омбудсман“, а едва нейното начало. През този и следващия месец ни очаквайте в кварталите:
➡️ Владиславово
➡️ Възраждане и Кайсиева градина
➡️ Аспарухово
➡️ Галата и Зеленика
➡️ Тракта и Евксиноград
➡️ К.к. Чайка и Алек Мак
➡️ Добрева Чешма
➡️ м-ст Планова
Варна може отново да е най-добрият град за живеене в България, но не и със сегашния ѝ управник. Само заедно можем да извоюваме правото си да ѝ върнем изгубената слава.

Comments are closed.

You cannot copy content of this page