Варненските общинари за поредна година ще „нахранят“ местните медии

0
64
През 2022 година Общински съвет-Варна продължава с порочната практика да финансира местните медии уж за отразяване на важни теми. Тази година отпуснатите средства са 200 000 лева, които ще са от парите на култура и ще бъдат усвоени от дежурните медии, бълващи хвалебствени статии за кмета Портних.
Дали изобщо си вярва Мария Тодорова, председател на ПК „Култура“, когато казва, че парите ще са за разработване на общественозначими теми, задължително с няколко гледни точки с цел обективност?
Досега през всичките тези години финансираните от общината местни медии непрестанно пускаха възхваляващи статии в стил късен комунизъм или направо копи-пействаха от профила на кмета в социалните мрежи. В паралелната реалност на техните статии Варна беше по-хубава от Майорка, а Владиславово станало като Бевърли Хилс.
За поредна година варненци ще бъдат облъчвани със заглавия „Работа, работа и пак работа“ и снимки на кмета пред поредния асфалтиран паркинг на бетонната джунгла, в която се превърна Морската столица.

Comments are closed.

You cannot copy content of this page